Puutavarakuivaamot

Mottomme: ”More than mechanics” kuivaamoliiketoimminnassa kiteytyy siihen, että mekaaniset komponentit ovat alan parhailta toimihjoilta.

Hyväkään mekaniikka ei toimi ilman erinomaista automaatiota, siksi olemme kehittäneet omaa WINTEK-valvomo ohjelmamme palvelemaan jatkuvasti kasvavia asiakkaiden vaatimuksia.

Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakas, siksi me emme kerro asiakkaalle millaisen kuivaamon hän tarvitsee prosessiinsa. Kuuntelemme asiakkaan tarpeen ja yhdessä päätämme lukuisista eri vaihtoehdoista millaisen ratkaisun hän tarvitsee. On tarve sitten pieni alumiinirakenteinen kamari tai suurteho kanavakuivaamo on kyseessä aina laadukas JARTEK toimitus. Tästä kertovat tyytyväiset asiakkaat jo vuosikymmenten takaa.

Kuivaamomme on suunniteltu arktisiin olosuhteisiin havupuun kuivaamiseen, mutta yhtälailla lehtipuun kuivaaminen meiltä onnistuu. 

‹ TAKAISIN RATKAISUIHIN

ESITTEIDEN LATAUS


Klikkaa ▼

TEKNISET RATKAISUT

Nuorekkuus yhdistettynä vankkaan kokemukseen takaavat sen, että ratkaisumme edustavat uusinta huipputehokasta teknologiaa.

Laajayhteistyöverkostosto mahdollistaa alan parhaat ratkaisut jokaiseen haasteeseen, joka on meille osa jokapäiväistä toimintaamme. Alla on mainittu osa ratkaisuista puun kuivauksen haasteisiin, asiantuntijamme kertovat mielellään lisää ratkaisuistamme. 

KAMARIKUIVAAMO

Kun tarvitaan korkeatasoista puutavaraa kuivattuna tarkasti asiakkaan tarpeeseen, on perinteinen trukkitäyttöinen kamarikuivaamo tehokas ja edullinen investointi.

Kaksiportaisissa kamareissa kuormien kulkusuunta säilyy, jolloin ne voidaan helposti sijoittaa kanavakuivaamojen rinnalle ja hyödyntää näin olemassa olevia kuljetinjärjestelmiä.

Heilurikamari on tavallisen kamarin erikoissovellus. Lastaus tehdään kiskoilla liikkuvalle vaunulle, joka mahdollistaa korkeammat kuormat. Korkeampien kuormien ja nopeamman vaihdon ansiosta heilurikamarin kapasiteetti on trukkitäyttöistä kamaria suurempi.

Suurikokoiset ja –tehoiset puhaltimet takaavat riittävän ilmankierron nopeasti kuivuvalle pohjoismaiselle puutavaralle. 
 

KANAVAKUIVAAMO

Kanavakuivaamo sopii suurelle tuotannolle, kun samankaltaista dimensiota kuivataan jatkuvasti samaan loppukosteuteen. Parhaimmillaan kanavakuivaamo on ohuempien laatujen kuivauksessa. Vastoin yleistä luuloa, kanavakuivaamot soveltuvat erinomaisesti myös sahatavaran kuivaukseen alempiin loppukosteuksiin.

Kanavakuivaamossa jokainen rimakuorma läpikäy täsmälleen saman kuivausprosessin ja kuivausolosuhteet, mistä johtuen myös kuivaustulos on erittäin tasainen.

Jartekin kanavakuivaamo on saatavana myös täysautomaattisena, jolloin ohjausjärjestelmä vaihtaa kuorman annetun ohjelman mukaisesti, sekä dimensionvaihtoautomatiikalla varustettuna. Vankka kokemuksemme mekaniikkatoimijana on myös tuonut markkinoille täysin automaattiset vaunujen sekä kuormien käsittelyt.

ESITTEET

Voit ladata tästä pdf-esitteitämme ja tutustua tuotevalikoimaamme.

Lisää esitteitä voit tarkastella täältä.

 

Lämpökäsittely

PDF (1.7 Mb)

Sahalaitostekniikka

PDF (1.8 Mb)

Kuivaamot

PDF (1.7 Mb)